fbpx

Vattensäkerhet och undervattensjobb i samband med arrangemang/evenemang/nöjen/filminspelningar mm.

När man jobbar med vatten är säkerhetstänket viktigt. Drunkningar sker oftast tysta. Vad gör man om plötsligt någon saknas? Hur skall man leta och vart? Hur förebygger man att det inte sker!

Det viktigaste är att vara förberedd och förebygga. Vi har god erfarenhet av att jobba med människor i vatten på ett sätt så att alla inblandade känner sig trygga. Det kan vara skådespelare, deltagare eller andra aktörer som behöver extra säkerhet.

Vi har även utbildningar för de som har behov, det kan vara att känna sig trygg i vatten, under vattenytan, fridyka, sportdykning med dykapparat, dykning med rebreather (bubbelfritt).
Vi har utbildat skådespelare i “trygg i vattnet” för att sedan kunna agera bättre i vattenmiljö.

Vi kan även hjälpa till med undervattensfilmning, agera under vatten eller i vatten (med eller utan bubblor). Vi har utrustning för att snabbt kunna röra oss (UW-scootrar) i eller under vattenytan om det behövs.

Givetvis så har vi även livsuppehållande utrustning såsom syrgas, hjärtstartare, första hjälpen kit mm.

Vi är utbildad och instruktörer i public safety divers, Rescue diver, Emergency First Respons -Primary Care (CPR) and Secondary Care (First Aid).

Förutom det så har vi genomgått Evenemangssäkerhet I & II på Karlstads Universitet 9.5p.

Kontakta oss för mer information på Epost eller telefon: 070-5979059.

Lite bilder från inspelningen av filmen FEED som vi hade hand om vattensäkerheten och trygg i vatten utbildning för skådespelarna.

Läs historien om hur vi vann en guldbagge med filmen FEED!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.