Dive INSTRUCTORS/Divemaster

Tomas Edin

Head Coach / IDC Staff Instructor / Owner

Ägare av Dyk & Hav sedan 2000, Började dyka 1996, alldeles försent i livet. Har jobbat som instruktör i Egypten, Västkusten och numera i Hudiksvall. Gillar all sorts dykning över hela världen. Sambo med Iris. Bästa upplevda dyk, i Norge bland stim med 1000-tals pigghaj. Dyker helst sidemount och gärna med uwscooter.

Iris Heinonen

Divemaster / keeping all together

Dykt sedan 2008, gillar puffers, napoleons, korallrev och varma dräkter. Sambo med Tomas

Pär Söderqvist

Happymaker / Instructor

Dykt sedan 1988, alltid först i vattnet, inget dyk är för tråkigt för att vara ogjort, instruktör i CMAS och NAUI. Stämningshöjare av mått.

Pär Söderberg

Divemaster

Pär till vänster…

Tog sin Divemaster 2018, Har inte missat en chans att vara med på kurs eller ett dyk. Har du problem under kursen så kommer han att vara där och hjälpa dig innan du själv vet om att du har ett problem.

Kjell Lindqvist

Divemaster

Till vänster

Tog sin Divemaster 2018, Mästare att kommunicera under vatten då han kan både teckenspråk och läsa på läppar. Så om ni vill nått så är det bara att ta ut regulatorn ur mun och prata, Kjell förstår er.

Robert Kohn

Divemaster

Robert till höger…

Torrdräkt är inget för Robert. Kommer för alltid att dyka i våtdräkt, inget är för kallt eller för blött för honom. Trots att han har anor från varma kroatien. Tog sin Divemaster 2018

Christina Wigsten

Divemaster

Om du skulle drabbas av karies under dyket så tar vår dykande tandläkare gärna tand om dig. Tycker om att ta det lugnt under vattnet, inget stress kan påverka henne. Dr Feelgood. Tog sin divemaster 2018

Nils Wigsten

Divemaster

Ingen har kämpat som Nils för sin divemaster. En som aldrig ger upp. Svart bälte i karate och snart även i dykning. Det finns även de som säger att han har svart bälte i att vara social. Tycker ni om dialog så skall ni vara nära Nils.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.