fbpx

Dive INSTRUCTORS/Divemaster

Tomas Edin

Head Coach / IDC Staff Instructor / Owner / Rebreather instructor

Ägare av Dyk & Hav sedan 2000, Började dyka 1996, alldeles försent i livet. Har jobbat som instruktör i Egypten, Västkusten och numera i Hudiksvall. Gillar all sorts dykning över hela världen. Särbo med Iris. Bästa upplevda dyk, i Norge bland stim med 1000-tals pigghaj.

Dyker helst Poseidon SE7EN Rebreather, stort intresse för uw foto.

Iris Heinonen

Divemaster / keeping all together / Rebreather dykare

Dykt sedan 2008, gillar puffers, napoleons, korallrev och varma dräkter. Särbo med Tomas

Pär Söderqvist

Happymaker / Instructor / Rebreather dykare

Dykt sedan 1988, alltid först i vattnet, inget dyk är för tråkigt för att vara ogjort, instruktör i CMAS och NAUI. Stämningshöjare av mått. Dyker helst med Poseidon SE7EN rebreather.

Pär Söderberg

Divemaster / Tech dykare

Pär till vänster…

Tog sin Divemaster 2018, Har inte missat en chans att vara med på kurs eller ett dyk. Har du problem under kursen så kommer han att vara där och hjälpa dig innan du själv vet om att du har ett problem. Teknisk dykning ligger varmt om hjärtat

Kjell Lindqvist

Divemaster / Techdykare

Till vänster

Tog sin Divemaster 2018, Mästare att kommunicera under vatten då han kan både teckenspråk och läsa på läppar. Så om ni vill nått så är det bara att ta ut regulatorn ur mun och prata, Kjell förstår er. Kjell dyker gärna tekniskt.

Robert Kohn

Divemaster

Robert till höger…

Torrdräkt är inget för Robert. Kommer för alltid att dyka i våtdräkt, inget är för kallt eller för blött för honom. Trots att han har anor från varma kroatien. Tog sin Divemaster 2018

Anna Åström

Divemaster/Tandhygienist

Anna

Organisatören. Hon har koll på att vi har rätt grejer med oss i rätt tid på rätt plats. Håller ihop oss andra flokiga personer. Dessutom ett leende som ingen kommer undan! Om nått behöver lagas med sax, synål och tråd så fixar hon det. Har modifierat sitt egna underställ och torrdräkt. Hon är flourtant också! Dä ni!

Johan Sjölund

Divemaster/RB-dykare/Yoga-instruktör/Frilansare/Plåtslagare/Vegeterian/mm, mm

Johan

Är det något som inte Johan hållit på med? Cyklat från Nordkap och hem, yogalärare, lägga tak, fixa ventilation, ja vi kan säga allt! Har sedan han börjat sin dykning inte missat ett enda dyk! Ser även till att alla andra kommer i vattnet i tid och otid. Håll er till han så lovar vi att ni kommer att dyka!

Dyker gärna RB.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.