fbpx

Det lilla företaget med det stora intresset. Vi har utbildat dykare sedan 1998!

Alltid välfylld butik.

PADI dykcenter sedan 2012

Senaste inläggen

Nya dykkurser hösten 2023

Vi har nu lagt dykkurser för hösten 2023, det är en PADI Open Water kurs och en Uw-scooter kurs (DPV) i Smögen i oktober. Läs mer här nedan om kurserna!

Läs mer»

Vi slutar med webbutiken!

Vi har beslutat att inte sälja grejer via nätet, vi vill träffa våra kunder. vi tror också att våra kunder vill klämma och känna samt diskutera med någon om deras köp. Hur många har inte beställt saker på nätet och sedan fått hem dem och varit missnöjd? Sån vill inte vi vara, vi vill bara ha nöjda kunder. Däremot kommer vi att ha lite varor kvar bara för att kunna marknadsföra dem. Samt så kommer resor och utbildningar att finnas för att kunna boka dem. Sen vill vi ha in dig i butiken så vi kan demonstrera produkten och att ni får en chans att känna om det är rätt produkt för dig och om den passar mm.

Läs mer»

Aldrig har dykbutiken varit så välfylld!

Kanske är det lite is på havet så här i norr men många har påskhelgen som start på sin dyksäsong. Det kan även vara bra att prova nya grejer i bassäng. Vi har fyllt på med Lite nya märken som vi har tagit in och kommer att presentera lite mer framöver Övriga märken som vi har i butiken Ja ni ser att det bara är kvalitetsprodukter och fattar att det är tvärfullt i butiken så nu är det bara att komma in och hälsa på. Som sagt aldrig haft så mycket hemma i butiken så kom och ta en kopp kaffe eller en Cola och prata dykning. Är man dessutom ny inom dykning så är det svårt att

Läs mer»

Nya spännande dykdatorer i butiken

En dykdator tillhör standardutrustningen numera. Är det någon som fortfarande dyker på dyktabeller? De flesta nya dykare har inte ens en aning vad det är och de behöver de inte heller då man har en dykdator med sig. Den håller koll på att du dyker inom gränser för vad man ska. Vi har en hel del dykdatorer i butiken att välja mellan.

Läs mer»
Rea just nu!
Dykutbildningar

Utbilda dig hos oss

Dykutbildningar

Vrakregister

I vårt förlisningsregister så har vi över 600 förlisningar. Det mesta är skrivet av legendaren Görans Dykhörn. Klicka gärna in er och se fall ni hittar nån spännande historia.

Välkommen till vår butik

Vi har alltid ett stort sortiment av mask och snorklar hemma samt det man behöver just nu

Social media

Besök oss gärna på våra sociala medier

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.