PADI Open Water

4,900.00 kr

Sugen att lära dig att dyka?

Kategori:
Klicka på ett event i kalendern här nedan:

Beskrivning

Grattis!
Du är på väg att upptäcka en helt ny värld!

PADI Open Water Diver
Detta är den första kursen när du lär dig dyka. Här får du den kunskap, färdighet och erfarenhet som behövs för att du på ett säkert sätt ska kunna dyka och börja utforska världen under ytan. Under kursen varvas teori och praktik. Teorin görs hemma.

Kursen består av teori lektioner via datorn hemma i din takt, fyra-fem bassänglektioner och fyra utedyk fördelat på 2 heldagar.

Förkrav
Du ska ha fyllt minst 15 år (junior 12 år) och vara simkunnig samt vid god hälsa (hälsodeklaration krävs)

Vad ingår i utbildningen hos Dyk & Hav?
PADI Open Water Diver är vägen till att självständigt dyka med apparat.
– 4 tillfällen i bassäng eller skyddat vatten.
– 2 dagar utomhus i öppet vatten.
-Kursen leder till ett internationellt dykcertifikat som är giltigt i hela världen.
-I kursen inkluderas lån av all dykutrustning,
-E-learning
-Certifikat
-Efter certifieringen ingår även en dykutfärd med Hudiksvalls sportdykarklubb som även kan tillgodoräknas vid Advanced kursen.

Utrustning
I utbildningen ingår all utrustning man behöver, det kan dock vara skönt att ha sin egen utrustning, så i samband med nybörjarkurs så ger Dyk & Hav 10% rabatt på dykutrustning.

Man får då även möjlighet att prova den i bassäng under uppsyn av instruktör innan man dyker i öppet hav.

Om man skall utomlands snart?
Det är mycket enkelt då kursen är lika över hela världen, man läser teori och göra bassängdyken hemma, för att sedan göra utomhus-dyken utomlands. På detta sätt sparar man in dyrbar semestertid som man kan dyka och sola på istället för att läsa teori och göra bassängdyk, en så kallad referral-kurs. Läs mer om det här

Intensivkurs
En del gånger så vill man inte hålla på att kursa någon längre tid. Man kanske skall på semester, är otålig eller har ont om tid helt enkelt. Vi kan då vissa år erbjuda en intensivkurs. Då kör vi inomhudyken under 2 dagar och sedan utomhusdyken på 2 dagar. Utomhusdyken kan man göra på sin semesterresa (se ovan) el tillsammans med oss när vädret tillåter. Det som är viktigt är att teorin är klar innan vi påbörjar inomhusdyken. Läs mer här nedan om E-learning.

Friskvård
Enligt nya bestämmelser hos skatteverket så räknas nu även sportdykning till friskvård och är avdragsgill för företagare. Hör med din arbetsgivare om de också godkänner denna fantastiska aktivitet som friskvård. Vi kan givetvis fakturera. Läs mer på skatteverkets hemsida

Mer info om kursen
www.padi.com eller maila

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.