Publicerad Lämna en kommentar

Vrak!!!

Vrak är det som gör att många är dykare. Att få komma ned till enplats där tiden stannat för ibland 100 år sedan. Det fascinerar och kanske man hoppas på att hitta den där skatten som man alltid tror finns i varje vrak? Den riktiga faktiska skatten är för många historien bakom förlisningarna. Vi har numera en bra källa i den bortgågne Göran (Görans dykhörna) material som vi behandlar och publicerar. Gå gärna in och läs. det är lätt att grotta ned sig i dessa spännande berättelser. Tex om fraktfartyget COMMERCE som blev sänkt av en tysk ubåt utanför Hudiksvall under första världskriget. Eller ANNA CHARLOTTA som gick på grund vid Agön som dessutom endast hade kvinnlig besättning vilket var väldigt ovanligt vid den tiden. Ha en bra läsning.

Publicerad Lämna en kommentar

Fotodags!

Dags att hitta nått nytt att göra under ytan? Inte bara simma runt och njuta själv utan kanske föreviga och låta även andra få njuta av den "andra världen". Eller bara att kunna titta på bilderna när det är -20 ute och snön yr?

Ta en titt på vårt urval av kamerapaket. Färdiga att använda från den absoluta nybörjaren till proffset som lever på fotografering. Vi har allt däremellan.

Vill man dessutom få full valuta så passa på att gå en fotokurs hos oss. Du kommer garanterat att ta bättre bilder efteråt.